fredag 26 juli 2013

Ännu en rivstartsdag!

Ännu en hektisk dag här på Castillot. Igår kväll så rodde vi en sväng på tjärn och fotograferade vår elkabel! Den som flytet upp och släppt från land. Hem och mailade bilder till elleverantören och plötsligt så drog karusellen igång ordentligt. Telefon ringde och ström bröts. mätningar åt alla tänkbara håll och kanter. Så efter ett par påpekanden om detta så skickar man bilder som tydligen säger mer en tusen ord.

Elkabel 009 Elkabel 008

Det var ju inte riktigt så jag tänkt mig dagen. Började med att stiga upp klockan sex för att tidigt kunna vara i Veckebo och lasta virke. Sedan hem igen och dirigera grävmaskinisten. Han ändrar vårt landskap ganska ordentligt. Så bara det blir klart så blir det här väldigt bra.

Fortfarande bara konstiga blickar från mina tappra grannar. Ser till att man förmodligen får ett kulturstipendium snart. Underhålla och hålla folk sysselsatta kan man göra på många sätt. Nu får det bli siesta Ala sydeuropeisk maner. Lär vara bra i denna värme.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...