lördag 15 juni 2013

En altanbyggares funderingar!

Så är det då dags att börja montera ihop det som skall bli en säker stomme för kommande aktiviteter på altan däcket. En hel del fix, trix och kliande i huvudet innan allt är på plats. Man jobbar metodiskt som det så vackert heter. Veckan som gott har jag funderat en hel del över OECD,s rapport över lönsam invandring. Måste poängtera att jag definitivt inte är rasist. Har många vänner bland nysvenskarna. Men hur jag än frågar runt, läser och tänker logiskt så går inte denna ekvation ihop. I går googlade jag på artikeln och hittade sidor som visade precis tvärtom. Alltså! En kostnad heller ett minus resultat i bokslutet. Skickade upp detta till några V märkta gamla kompisar och svaret lät inte vänta på sig. Helt plötsligt så var det SD som låg bakom dessa sidor. Och då var det ju vinklat naturligtvis från deras horisont. Eftersom jag kritiskt granskar allt jag läser så utgår jag från eget förnuft att allt som man läser är vinklat. Så även OECD,s rapport. Vart sanningen ligger vet jag inte. Förmodligen ingen annan heller. Det som man kan reflektera över är att en del nysvenskar som arbetat, skött sig här i landet en längre tid. Plötsligt blir utvisade. Samtidigt som det kommer  en drös helt nya som skall lära sig språk och annat som hör till. Konstig politik på något vis. Bjuda på kaffe och sen slänga ut folk innan påtåren. Nu är det här förmodligen inte politiskt korrekt. Så man får räkna med att få på pälsen av en del!
Sedan är det alla artister som plötsligt har kastat sig in i vinbranschen!? Tomas Ledin, Per Gessle, Lasse Stefanz, Motorhead, Kiss ja listan kan göras hur lång som helst. En god vän har ett par flaskor som Pink Floyd ligger bakom. Dom är förmodligen samlar objekt och inget som skall drickas. Är detta lönsamt. Tveksam jag. Ett förslag som jag läst är att Lasse Stefanz borde säljas på Apoteket som kräkmedel. Varför inte? I övrigt har ingen av dessa viner fått någon lysande kritik av vinskribenter.
Nu återgår jag till mer världsliga åtagande och skruvar på altanen. Ha en bra dag alla och läs artiklar kritisk. Dom är alltid vinklade!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...