fredag 7 juni 2013

Morgonkaffe!

Morgonkaffe med en sol som supportrar i ryggen. Tystnad råder också runt torpet. Jag njuter till fulländning. Snart lär grannen komma hit och kolla upp sommarens arbeten. Han har lite att dona med i år också. Mattläggare som han är. Ringt några samtal bl.a till byggnadsnämnden för att liksom försäkra mig om vad det är som gäller. Har ju liksom grannar som gärna skulle vilja köra in en eller två käppar i det Ljungströms ständigt snurrande hjul. Men inga regler hade ändrats sig sedan sist jag hade en pratstund med dom. Så nu har man försäkrat sig om att allt är OK. Skönt.
Kaffet smakar utsökt. Snart dags för den tredje koppen. Resultatet lär inte vänta på sig. Snabb rusning till bekvämlighetsinrättningen!
Igår cyklade jag till jobbet för första gången. Slogs av det faktum att sommarens genvägar i kombination med en cykel. Sån där modern el cykel gjorde att man tog sig in till sin arbetsplats snabbare än att åka runt med bil. Så bara att hoppas att vädret håller i sig så skall det sparas bensinpengar.
Dags att gå ut och göra någon nytta här hemma innan det dagliga värvet kräver sitt.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...