torsdag 16 maj 2013

Trädsperma!

Så är det då dags för lite eftertanke och rekreation här hemma på torpet. Så jag tänker börja med att skriva av mig lite grann. Inte för att så många går in och läser på den här bloggen. Utan mest för egen del. Annat är det med Facebook! Där kan man få en massa likes och kommentarer bara man skriver en mening. I min värld så känns det lite andefattigt. Men det är som sagt var i min det.
Morgonens uppvaknande var lite eljest! Ögonen gick liksom inte att öppna utan satt ihop. Tydligen har naturens stora vår gruppsex även använt mina ögon. Alternativt de tårkanaler som finns i anslutning till dom. Famlade mig ner till hygienutrymmet och sköljde ansiktet med vatten. Tittade mig i spegeln. Tro det heller ej! Tillbaka tittade en pollensvullen kines med ögoninflammation. Det är då man raskt övergår till en ordentlig sanering av ansiktet. Erkänner villigt att jag definitivt inte kommer till min rätt som nyss nämnda kines.
Nu är det ju så att man valt att bo mitt i naturen. Och visst. Pollineringen pågår som mest. Men måste eländet hamna mitt i min nia. Låt solen göra sitt i några dagar så hela naturen kan brista ut i en gigantisk orgasm. Allt från de stora träden ner till någon okänd liten växt kan delta. Låt en del hamna i min näsa och mina ögon så att jag kan njuta till fullo av den blomstertid som kommer. Har inte RSFU någon gummimask som man kan ha på sig. Det vimlar ju av oskyddat sex  i naturen just nu. Snart blommar häggen också. Vad händer ungefär samtidigt. Jo! Då drar Braxen igång. Ser ut som hela tjärnen här nere kokar i vassruggarna. Nu skall jag ut och andas in allt detta. Har skaffat allergimediciner för en ansenlig summa pengar. Dock inget direkt skydd mot kringflygande ejakulationer! Bara att gilla läget och delta i festligheterna.
Sedan har ju allt annat också sin gilla gång.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...