onsdag 24 april 2013

Tjugofjärde april

Att april är en skitmånad visste jag sen förut. Men i år tror jag att den sätter personligt rekord i att vara just skitmånad. I morse fick jag skrapa rutorna på bilen. Ska man inte behöva nu tycker jag. Hör liksom vintern till. Sen när jag höll på med att ta ner ved så började det att hagla. Också väldigt onödigt. Fast det gick över ganska snabbt. När krafterna så började ebba ur hos denna man så var tanken den att lite maskinvård. >Vad händer då. Ösregn. Hur mycket ska vädergudarna få roa sig egentligen. Får ta en rond till med dom imorgon innan kvällspasset. Fortfarande djup imponerad av kedjeslipen och den kvalité som den ger kedjorna.
På fredag stundar Elliott Murphy i Bollnäs. Ska bli intressant att se den gamla husguden live. Tror mig veta på ett ungefär vad han kommer att leverera plus minus  någon låt. Imorgon spelar han i Östersund så man får väl googla runt för att hitta någon artikel eller recension av gubben.
Tänder en brasa i kaminen. Inte bara en mysfaktor just nu. Utan även ett måste för att hålla det råa klimatet utanför väggarna.
Egentligen skulle jag ha spelat på söndag men på grund av svagt intresse från folket så har man lagt hela idéen i malpåse. Kan vara rätt OK att avsluta en helg på det sättet. Men jag tror ändå att det krävs en pub för att få pöbeln att lämna sin grottekvarn. Så det så!

Vår och sol

  Så kom den då. Värmen! Tätt följt utav regn. Gumman Tö på högvarv. Alternativt självmedicinering. Det ät här och nu som gäller. Knappt had...