söndag 14 april 2013

Omotiverad

Fy fan vad gårdagen var en  omotiverad dag. Hade liksom en massa idéer om hur helgen skulle tas tillvara både inom nytta och nöjes sektorn. Vad händer? Jo ingenting alls. Snorar och känner mig allmänt hängig. Har liksom inte tid med någon förkylning just nu. Dagens riktiga aha var att en schysst liten melodislinga som jag genast fortplantade till en av gitarrerna. Snabb genomgång av de text utkast som finns i datorn. Kan man tänka sig en text liksom passade som en pusselbit. Något att jobba vidare på. Just nu har jag fått till hela fem nya låtar som jag självkritiskt kan känna mig rätt nöjd med. Så sakta men säkert så kommer ett nytt album. Heter det så fortfarande? Fortsätter jobba på motivationen!
Idag däremot så om inte studsande så rask upphoppande tog man sig ur sängen. Inmundigade morgonkaffet. På med huggarstället. Startade motorsågen som välvilligt hoppade igång. Lite fusk där eftersom jag har haft den inne i värmen ett par dygn. Väl medveten efter tidigare säsonger så tar man det lite lugnt. En timme får liksom räcka första gången. Jag lovar att vore det bara att fälla träd och lägga upp så är problemet inte stort. Nu fanns det en annan motståndare i skogen med. SNÖ! Helvete vad med snö det ligger i skogen. Sjunker ner till knäna på sina ställen. Så idag får man väl kalla sig för kantröjare. Ser en massa kandidater att fälla. Men gå en gång till och ta bort stubbar verkar lite väl ambitiöst. Ordentligt svettig blev man i alla fall. Får ta en timme till imorgon. Spola lite vatten på sig och ta en promenad med hunden och rekonstruera vad och vart man kan fälla träd utan att plumsa i en halvmeter snö.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...