torsdag 4 april 2013

Glädjeämnen

En sån här dag då man liksom har flyt i kvadrat. Inte värt att ropa hej. Men hittills så har det rullat på enligt schemat och lite bättre. Gläds också över att pluttarna återvänt på Spotify och dessutom fler än tidigare. I och för sig så saknas det pluttar på många låtar men kvarnarna mal nog långsamt.
Drömlista

Några till som upptäcker oss så ligger vi nog i topp här. Söker man på Hans Vänner så kommer ännu mer glädjande tabeller upp. Men det är en annan historia.

Varit och kört igång vårens hälsokontroll. Måste ju vårda och kontrollera sin hälsa nu när åren liksom galopperar iväg och bäst före datumet har gått ut. Vore ju tacknämligt om det företag man jobbar åt kunde stå för den biten. Men inte då. Trots att avtalet säger att så skall det vara. Får domen nästa vecka. Får se om gubben klarar kontrollbesiktning även denna gång. Frisk luft och lantliv. Med tillhörande sysslor som vedhuggning från rot till brasa. Gräsklippning och allt annat fix & trix som tillkommer. Snöskottning ej att förglömma.

Dags att inta lunch och invänta dagens plikter bakom ratten.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...