måndag 11 mars 2013

Måndagstjafs

Ännu en dag i solens och vårens tecken. Bara att stämma in i ryggdunkar gänget och hylla LBK som gjorde som Torsten Flink och reste sig igen. Hur än det är så är det ett stort steg att ta från div 1 till elitserien. Behövs liksom några år att etablera sig i det nya tempot. Kallas också praktik. Så har efter tjafset på melodihistorien tagit fart i media. Inte för att jag bryr mig men publicitet i kvadrat får dom. Inte att undra på heller när Bonnier styr hela media karusellen. Så alla vi andra får stå på sidan och i bästa fall bli spelad och intervjuad i någon lokalkanal.
Två svar har kommit på min fråga angående surrogat mammor. Vilket jag tycker är bedrövligt av våra partier. Fast det var väl ungefär vad som var väntat. Tycker inte riktigt om när mina fördomar får näring. Ljusdal blev omskrivet i en av kvällsdrakarna igår. Ingen munter läsning. Det får mig att fundera på om man skall kasta sig in i lokalpolitikern igen. Sist jag var där så insåg jag att det var nog den största sandlådan som jag varit i. Så var det vilket parti man skall representera. Tycker nog att man skall sopa bort partistämpeln och köra med personval i små kommuner. Tror att det kunde funka bättre med viss reservation. I vilket fall som helst så bör det nog tas fram en lie istället för en osthyvel och städa lite i styrhytten.

Vår och sol

  Så kom den då. Värmen! Tätt följt utav regn. Gumman Tö på högvarv. Alternativt självmedicinering. Det ät här och nu som gäller. Knappt had...