tisdag 5 mars 2013

Envis förkylning!

Egentligen skulle detta inlägg ha börjat med en rejäl svordomsramsa. Men av moraliska skäl så hoppar hag över det. Varför undrar Ni? Jo den här förkylningen som envisas med att klamra sig fast som ler & långhalm. Dessutom så sysslar den med någon sorts intervallanfall. Så ena halvan av dagen så kan man vara hur bra som helst. För att i nästa stund sitta och nysa så att Thore Skogmans gamla Jämtgubbe blir grön av avund. Fler effekter som den roar sig med är att angripa halsen. Senast igår plockade jag fram gitarren. Vad händer! Jo, efter en och en halv låt så börjar det kittla så där lagom i halsen och sedan kommer hostan. Retligt är det om inte annat. Man kommer liksom så där lämpligt igång och hinner nästan bli ett med musiken. Då tar den där hostan över. Som tur är så är det inte live inför någon publik utan bara hemma på torpet. Hur som helst så är det irriterande.
Nu är jag ledig till torsdag eftermiddag och skall göra mitt bästa för att mota bort denna parasit till bacill eller virus. Får kanske hota den med att börja spela Tomas Ledin låtar. Skoja bara! Tar något med kvalité istället. Inom sinom tid så skall jag göra en som det så vackert heter Unplugged spelning. Så det dagar, veckor, månader som är kvar så blir det till att kraxa igång sig ordentligt. Nu ska jag njuta av ledig tid.

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...