lördag 2 mars 2013

Oetiskt

Så vaknar man då upp till en ledig helg. En helg som var planerad till rekreation. Fantiserat om långa promenader med hunden. Solen ivrigt supporterande från en klarblå himmel.  Vad får man då får intryck när man tittar ut. Jo! Lapphandskar som flyger omkring. Ett täcke av snö över gårdsplanen. Hela världen blev lika trist och intetsägande som en melodifestivalstävling. Det är riktigt illa det. Apropå sånt här dokus TV. Är det bra det. Farmen, Robinsson, Bonde söker fru etc. Apropå Bonde söker fru. Hur skulle det programmet blivit om Centerns förslag på mång gifte gått igenom. Förmodligen bara ett pilot avsnitt. Programledarens speakerröst som förtäljer “Nu har dom valt sina fruar. Tack för denna säsong”  I och för sig en massa tidsbesparande för alla som följer den programserien.
Det finns mycket i vår herres hage att tycka till om. Det senaste är surrogat mammor. Hur tänkte man här? Kollar man på Tv så finns det ett program som heter Spårlöst försvunnen. Här letar man förtvivlat efter mor eller far alternativt släkting som man vet finns någonstans i världen. Håller man på med att bygga upp denna serie med hjälp av surrogat mammor? Så även ett inslag om några som nyttjat detta. Av ganska naturliga orsaker så kunde inte detta par få några barn. Men på denna väg skall det då plötsligt gå! När dessa barn växer upp då hos hen & hen och börjar förhoppningsvis att inse att det här står inte riktigt rätt till. Då är det dags för Spårlöst försvunnen. Ni förstår vart det hela kommer att leda. Programledaren och surrogatbarnet! Ja bara det! Underlag för mobbning. –Hehe! Kolla! Nu kommer surrogatungen!
I vilket fall som helst så åker man än hit och än dit. Till slut så hittar man mamman som vid det här laget har surrogat at fram minst ett dussin  surrogatbarn åt såna som rent sexuellt inte kan få några barn. Så då kör jakten på alla syskon som finns utspridda över världen. Folk må tycka vad dom vill men detta är inte etiskt gångbart i min värld. Så dagens fråga riktad till alla politiska partier och andra som vill tycka till. Är det rätt heller fel och gärna med en motivering också!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...