lördag 23 februari 2013

Musik serru

Så har man tappat upp ett glas rött. Letat fram  textpärmen och gitarrbandet. Gitarren stod redan resklar. Har liksom ständigt en liggande i sitt case. “In case of” det uppstår någon paniksituation. Nu är det ingen sån utan läge för ett kul jam på småtimmarna. Tycker det är  skandalartat att huvudakten på en musikfest bestämmer att vi ska sluta klockan 23.00. Det är ju då partyt börjar. Så om jag någon gång framgent ha något party här ute i skogen så blir det nog att sätta speltider på alla som tänker spela. Nu räddas ju situationen av välvilliga musiker från alla håll och kanter. Bra är väl det. Kanske man hittar några nya lekkamrater bland alla som spelar i kväll. Misstänker att det kommer att bli ett sånt där covermys som får TV4 att bli grön av avund. Får tipsa dom om den nya program idéen “Ny jävlar ska det låta mycket bättre” Programmet kan börja med att en bunt musiker samlas i någon avlägsen ort t.ex Brattnicksele. Man lagar mat, super till så där lagom. Berättar anekdoter från sitt musicerande runt om i landet. Kör några schyssta covers som ligger en varmt om hjärtat. Låter som en succé så här på papper. Och musiker finns det ju 42 på ett dussin idag av olika popularitet så det är minsta problemet. Ja! Jag ringer TV4 i morgon eller på tisdag då jag har facit i handen.
Slö gluttade på grammisgalan. Jag vet inte vad jag skall tycka. OK First Aid Kit var kul första gångerna man hörde dom. Fast nu känns det lite som Frälsningsarmén på något sätt. Peter LeMarc var nog det mest överraskande. Han om någon var väl värd det priset. Säger bara Little Willie John en fantastisk låt och text. Ola Magnell borde ju vara abonnent på priset textförfattare men inte då. Koppling Philemon Arthur & his dung kontra hiphop var genialisk. Om det nu var medvetet av programledningen heller omedvetet och bara min hjärna som spökade till det låter jag vara osagt.
Nu så fortsätter jag att ladda inför kvällen. Mjukar upp med några glas till. Dammar av lite blues, country och progg på spotify så look out  your fuckers. 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...