onsdag 2 januari 2013

Andra Januari

Så var det nytt igen. Bara oskrivna blad och ogjorda dagar som ligger framför oss. Varje nytt år innehåller både förväntningar och vemod över det som man lämnar bakom sig. Man vet att oxveckorna ligger välplanerade till den där perioden som kallas semester. Dit är det cirka ett halvår. Fast man har ju en och annan dag som man kan tillbringa i bingen där emellan. 
Tog årets första promenad genom ett snöigt landskap. Fördelen med skoteråkandet är att dom trycker ihop snön så att den håller att gå på. Lite kyla på det här nu. Då har vi milsvida promenadstråk  här i skogarna. I övrigt tycker jag att snöskotrar skall placeras under samma lupp som insekter. Förstår att det kan vara en viss tjusning att plöja genom landskapet efter en skoterled. Men när dom gör sina stickspår så är jag inte riktigt överens med förarna.
Såg en snutt av Melissa Horn på TV,n igår. Måste vara en av landets mest överskattade artister. Orkade en halv låt. Lika upphetsande som om man skulle se ett debatt´program med Kristina Lugn, Ulf Lundell och Leif GW Persson. Det säger det mesta!
Strax dags för årets andra promenad i bygden. Vem vet kanske man hittar en oskriven låt någon stans där ute. Som liksom bara ligger där och vill komma ut i tillplattad form. Vem vet! Laddar mina fyrtiofemmor kopplar hunden och ger mig iväg på ett strövtåg i hembygden!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...