torsdag 22 november 2012

Prototyp

Det hände sig vi den tiden 03.30 denna morgon att den moderna smartphonens inbyggda alarm även kallat väckarklocka vräkte ur sig ljud som fått vilken tupp som helst att dra från hönsgården. Sakta började hjärnan att samla intryck och skicka signaler först och  främst till kroppens avstängningsinstrument. Dessa reagerade inte så där överdrivet snabbt utan segade sig fram till telefon och fumlade en liten stund för att sedan hitta avstängningsknappen. När det väl var gjort skulle resten av kroppen väckas och ta sig ut ur sängvärmen.
Likt en prototyp av Frankenkensteins monster så grymtade och stapplade jag mig ner till perkolatorn för att iordningställa några koppar av det uppiggande preparatet kaffe. Efter ett besök på huset bekvämlighetsinrättning med tillhörande spola vatten på sig så kände jag hur jag började återvända till livet. Några koppar kaffe senare så var jag riktigt på G.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...