fredag 9 november 2012

Relativt lång ledighet

Så har man då kommit till den punkten i mitt tretton veckors schema, där man har en relativt lång ledighet. Så nu efter kaffet så känner jag mig som Arne Weise i någon tv soffa. Så där genomtrevligt hemma hos som bara han kan vara. Nu är det i och för sig några år sedan han hade någon framträdande roll som programledare. Men man minns honom.
Kylan kopplade greppet ganska bra i natt. Ett frostigt landskap utanför fönstret. Kaminen värmer gott. Kaffet smakar bättre än på länge. Kan det vara ledigheten. Känslan att bara vara. Ingen stress till jobbet. Många frågor.
Nu är det en sanningen med viss modifikation. Tider att passa finns och även andra förpliktelser. Skillnaden är att man valt tider efter eget behag och förpliktelserna får komma spontant under dagen.
Dags att verkligen njuta. Tvekar lite över att sätta fart och kanske bli en MILF (Man I Lång Fillingar) Temperaturmätaren/väderstationen visar –12 utomhus.
Fortsätter att njuta av morgonkaffet och kaminvärmen som sakta sprider sig. Nu är det bara att njuta av sin väl förvärvade ledighet.
Nästa helg så är verkligheten tillbaka! Sanningen är som en rutten tand, man måste spotta ut den!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...