lördag 12 juni 2010

Dags för ett inlägg!

Var grymt länge sedan som jag skrev något här. Men har man inget att skriva så ska man inte hosta upp något heller. Tänk på det alla politiker som pratar väl nu i valtider.

För någon vecka sedan ringde telefonen sent en lördagskväll. Lite sömning svarade jag som vanligt Lasse. Till min stora förvåning så citerade en kvinna ett av mina alster orda grant.
Jag vill höra din röst
Jag vill drömma min dröm
Jag kan sitta i timmar
Jag vill älska en stund
Jag vill se er växa
Jag vill se er gå
Jag vill ni når era drömmar och era mål
Många tankar rusade i mitt huvud. Frugan såg frågande ut! Rösten på andra sidan tråden sa att det var den melodi och text som tagit henne mest. Hon hade hört oss (Ljungström & Sundström) på Tre Bockar för många herrans år sedan. Sen har hon gråtit, skrattat och festat till denna låt. Enligt henne den bästa låten i världen. Klart smickrande. Jag har berört någon ordentligt. Sedan undrade kvinnorösten om jag kunde komma och spela för henne. Lite sent påtänkt tyckte jag och önskade henne en trevlig kväll.

Om detta är bra eller dåligt vet jag inte. Men någonstans värmer det mitt musikerhjärta så till den grad att det kanske finns mer melodier och texter att skriva även för mig. Snart midsommar och Höga Kusten för mig och Nisse. Vi hörs och syns i cyberspace.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...