fredag 27 mars 2009

Pajala grillen del 1

Vart tog allting vägen. Mellanölet, festerna, brudarna bara några exempel på saker som bara är borta. Fan, fredagskvällar på balkongen med en mellis. Borta!! Brudarna som ropade in en på fest borta. Man undrar vad som hänt. Alla vänner har gått i idé, Karin Söder drog in mellanölet och brudarna har blivit tanter och vi gubbar. Så är det nog.
Livet har sina ljuspunkter ändå. Visst är det trevligt att slippa springa benen av sig för att t.ex leta löptikar. Förövrigt så har mycket annat försvunnit också. Inte för att man sitter och grämer sig. Men tryggheten håller också på att försvinna.
Har i alla fall börjat samla ihop ett kafferep. Några stycken som tycker att det vore trevligt att träffas regelbundet. Dricka kaffe och surra mellan 18.00-19.00. Spela några trudeluttar och sedan skynda sig hem till nyheterna. Låter liksom trevligt. Vad vi ska spela? Det undrar vi med. Det hela får väl utkristallisera sig. Vem vet kanske ett nytt superband är fött. Kommer inom sinom tid att presentera hela ensemblen här med bild och allt. Helt oretuscherat kommer det också att vara. Alla årsringar skall gå att läsa av.
I morgon skall jag fatta kärlek till Näsviken och vad man i folkmun kallar “Pajalagrillen” mest för att där sitter alla som blev kvar! Alla män som blev kvar!!!. Jag får väl ställa in mig på att spela svåra kärleksballader eller något sådant. Lovar att återkomma med en rapport.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...