söndag 22 mars 2009

MILF

En liten udda rubrik till detta inlägg. Nu tror förståss alla att det handlar om den engelska förkortningen, men inte då! Här kör vi med den svenska. Jag har denna vinter varit en MILF. Mer än alla tidigare vintrar som jag kommer ihåg. Som MILF så slipper man frysa. Och som februari var detta år så hade man nog inte överlevt om man inte blivit en MILF. Nu undrar nog Ni som läsare vad det hela handlar om. Jo! Man I Lång Fillingar! Ett måste när temperaturen kryper ner på minusstrecket. Finns faktiskt riktigt schyssta fillingar nu för tiden. Tunna och varma. Inte försvarets modeller utan trikåanpassade varianter grå erotikdödare eller en färgad variant inte fullt så erotikdödande.
Snart är det dags att lägga undan dom för säsongen. Lättare klädsel på. Och solens värmande energi. Vårdagjämningen har passerat och trädbeskärningen är nästan klar.
Från det ena till det andra så ska jag iväg och spela till helgen. Attans skojigt när det ringer en arrangör och vill att man ska komma. Inget knussel om gager utan raka puckar. Får se vad det blir. Har liksom legat lågt på den fronten. Har en liten dröm om att sätta ihop ett akustiskt band med fiol, dragspel, gitarr, tummor & bas bara som ett kul tidsfördriv. Har pratat med några stycken och vi ligger väl lite i startgroparna. Får se när det går från tanke till handling.
Förs skall i alla fall min MILF uniform tvättas och läggas undan till kommande vintrar.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...