söndag 8 mars 2009

Hemma igen

Så sitter man vid köksbordet igen. Lite seg som alltid när dygnen har vänts och vridits alltför mycket. Gårdagens tillställning blev attans trevlig. Inledde på eftermiddan med ett tokroligt akustiskt vet inte riktigt vad jag ska kalla det för. Men jag tror att vi hade roligast och matgästerna verkade trivas.
Han med en visit hos Ronald & Birgitta. Dom var sig lik samma jargong och samma vanor. Något rökskadad efter några timmar i TV soffan så var det skönt med en nypa frisk luft. Fast kläderna lär ha fått sig en luktskada.
Kvällen inleddes lugnt och sansat med en kassa blandade låtar. Så tog DJ Bengan över. Retro var hans grej enligt reklamen. Tur för oss annars vet det väl fan. Satt och småpratade med arrangören när hans bror kom in så där lagom berusad och dömde ut oss. Tyckte att Bengan skulle sköta resten av kvällen. Vi var nästan redo att hålla med men så pratade vi ihop oss. Klev på scenen och gjorde det inte ens vi trodde att vi skulle klara.
Stående ovationer från publiken efter en timmes råflås.
En och annan kändis dök upp också. Fast inte i den utsträckning som vi hade tänkt oss. Kul att bli ihåg kommen.
Packade bilen och tog oss hem genom vinterlandskapet. Känns i kroppen idag att dygnen blivit omplacerade. Dags att vrida sig rätt igen. Förövrigt så har jag en nybliven tonåring att gratulera idag. 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...