tisdag 3 mars 2009

Oops I did it again

Till att börja med så har rubriken inget med Britney Spears att göra utan bara med mig själv. I går så fixade jag det igen. Det var sexton år sedan och nu har jag gjort det igen. Vad då? Tänker du som läser detta. Nyfiken? Måste tillstå att jag är lite stolt och även att jag har återfått lite av min tappade kondition. Vad jag lyckats med är att simma 1000 meter, 1km Ni avgör själva vad som låter bäst och vad som ligger bäst i munnen.  Så nu gäller det att försöka hålla i det och göra det varje vecka. Låter det jobbigt? Tidsödande? Vet inte det! Att avsätta en halvtimme i veckan för en sådan fysisk aktivitet tror jag är väl investerad tid.

Har börjat förberett inför helgen evenemang i Kramfors. Fraktat in anläggning och förstärkare till staden i öster. Så håll i Er i Ångermanland nu jävlar blir det cirkus Ljungström & Sundström. På lördagen ska vi vara akustiska p dan. Någon sorts invigning av en nyrenoverad lokal. Inget direkt planerat men det brukar funka ändå. Sedan är det ju trevligt att göra något spontant mellan varven. 

Smakade på Beefarts gamla Monnbeans & Bluejeans idag. Trevlig liten visa och lite ovanlig vad det gäller den mannen. Inget nytt från slavmarknaden denna dag förutom att 70 nya slavar snart kommer ut i dagens ljus.

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...