söndag 1 mars 2009

Mars

Smaka på det!! Nu snart kommer solen med värmen. Dagarna blir längre och hela jag spritter av våryrsel. Februari har varit hemsk värre än på flera år. En köldvåg som hållit i sig allt för länge. Men nu bör det vara över. Även om det var snäppet över 20 minus i morse. Brrr.

Nog om detta. Nästa helg så bär det i väg till Kramfors. Satt och räknade ut att det är förmodligen runt åtta, nio år sedan vi var där och spelade sist. En del observanta innevånare i denna ort har observerat affischer på stan och noterat samt skrivit i gästboken. Det är inte heller så ofta som sådant sker nu för tiden. Kul!
Morgonen har bestått av kaffe, kaffe och lite kaffe. Sedan fattade jag kärlek till vedkorgen och fyllde upp bingen bredvid vedpannan. Har ingen lust att om det i händelse av ny köldvåg “må det inte hända” så får vedbingen inte vara tom.

Har matat fåglar denna vinter med. Gubben börjar bli gammal! Nästa steg är förmodligen att mata duvor. Riktigt intressant att upptäcka dom små liven fladdra runt och hitta matstället som finns väl inbäddat i vinterlandskapet.

foglar På denna bild kan man se en talgoxe lämna buffén mätt och belåten. Snart så blir jag nog medlem i ornitologiska föreningen. Mina kunskap om fåglar är väldigt begränsade. Får kolla med Mikael Wiehe han verkar veta en del om sånt.

Har snöat in på en massa gamla hits typ Yellow River, San Beradino med Christie vet inte varför och av bara farten så gled jag in i ett Beatles träsk. Där är jag fortfarande kvar och tragglar med “Ticket to ride” Undrar vad nästa idéfix blir för något.

   

Lev väl i väntan på våren.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...