söndag 4 januari 2009

Kylan har kopplat greppet

Förbannade kyla som kommer lika regelbundet som polacker under bärsäsongen. I synnerhet då när man minnst behöver det. I och för sig så är det kanske rätt tid ändå. Trots allt är man ju ledig och kan vistas inomhus i värmen. Men nu kräver ju värmen i vår binge en del muskelkraft eftersom vi driver det med ved.
Låter det primitivt? Möjligt att det är så men det är trots allt det billigaste alternativet idag. Så lite för man offra sig.
I morse så talade termometern om att utomhus så var det -17,7 0ch inomhus +15 så med tofflor och morgonrock så söktes husets alla värmekällor upp och eldades så att en mer mänsklig temperatur infan sig i huset. Så har liksom dagen fortsatt. Han med en liten promenad med rinnande, frysen näsa som resultat. Sedan har det varit soffan och köks spisen som gällt. Inte så mycket att värma ett hus med men mysfaktorn är väldigt hög. Dessutom har jag faktiskt börjat pilla lite i ett par nya låtar. Texterna har börjat ta form och kanske, kanske så har skrivkrampen flyttat ut.
För övrigt så skall jag och min gamle vapendragare Sundström med Nisse som tilltalsnamn ge oss iväg och spela. Den restaurang, pub eller vad det numera kallas har vi gästat förrut. Då mad andra ägare så det är lite nystart igen.
Snickat till nya affischer också fast resultatet är väl inte så upphetsande. Kanske det blir en annan innan vi är nöjda. Så här blev den.
Ljungström&Sundström2009 copy
Sedan hittade jag en kul vägskylt på nätet vet inte riktigt vad dom menar men där ska vi i alla fall inte spela.

ort
Vi hörs och syns.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...