torsdag 27 november 2008

Flitig

Flitigt bloggande just nu. Vet inte varför men kan kanske ha att göra med att det är en mörk och trist period. Visserligen är det första advent till helgen och lampor skola lysa upp det mörka. Sliter som en furier med att få ordning i de lokaler som jag skall tillverka hus och annat i.
Jag och mina kollegor bygger in maskiner, isolerar och skapar en varm och god arbetsmiljö. Attans! Lät riktigt lyrisk där.
Måste tillstå att det känns väldigt bra att jobba med kroppen och inte med knoppen. Måste nog utveckla det hela. Har i många år suttit på arslet och micklat med datorer. Till en början var det fruktansvärt kul. Ju mer man lärde sig ju roligare blev det. Tillslut så hade/har jag nio certifieringar på dessa blinkande och pipande burkar. Men stillasittande omvandlades till negativ stress och för att citera Ingemar Stenmark "De lön sig inte att prat med dom som inte begrip nå"
Jag menar det att folk stod och tittade på och undrade varför man inte gjorde något!? Nog om detta.
Nu leker i alla fall livet även om det känns väldigt otryggt just nu. Många bitar som skall hamna på plats innan Ljungström är nöjd. I helgen bör det iväg norröver måste blåsa liv i musikådran igen. Har faktiskt ring upp en del gamla ställen. Fast ingenting är som förr. Kanske den så kallade lågkonjunkturen kan blåsa nytt hopp i branschen. Brukar visst vara så att lågkonjektur och nöjen går hand i hand. Möjligen kan det vara så att folk i största allmänhet vill slå fattigdomen på käften och leva ut om än bara för en kväll. Tål att fundera på!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...