söndag 22 juni 2008

Semester

Så var det då semester igen. Känns faktiskt riktigt välbehövligt. Den sista tiden har varit riktigt hektisk. Skivsläppet tog på krafterna. Sedan en helg i huvudkommunen hem lada om och en idiotisk dagstur till Åland. Ska man åka till Åland så är det en 24 timmars kryssning som gäller. Så att man kan koppla av och inte stressa som en troende torped. Hem igen och städa ur sin kontorskuvös, bli avtackad och sedan hem till lugn och ro. Skall njuta av denna semester vet inte när man får nästa.

Så blev det då midsommar och enligt tradition så bar det iväg till Höga Kusten. Alltid lika trevligt att komma till Roger och Sigrid. Måste erkänna att maskinen Ljungström & Sundström fortfarande kan förföra en publik på ett sånt där lite magiskt sätt. Vet inte riktigt vad vi gör men vi har gjort det i många år och även om det är så att vi inte spelar lika mycket som förr så sitter grejorna fortfarande.

Kollegan Nisse tappade rösten under midsommardagen så det blev till att försöka sjunga låtar som man aldrig sjungit förut. Vet inte riktigt hur resultatet blev men publiken verkade trivas. Problemet att sjunga en låt som man aldrig smakat på är fraseringar och att man tar i så att det känns långt upp i hårbotten.
Så i skrivande stund känns även min hals lite trasig fast mer av övergående karaktär.

Blev i alla fall ett par tillfällen till att åka upp till Höga Kusten och roa en rusig campingsemester publik.

På tisdag sänder radio Ljusdal ett lite program om mig och min musik. Så den som är intresserad kan gå in på www.radioljusdal.se och lyssna sedan har programmet Ljudet från Ljusdal ett eget krypin på MySpace där det går att lyssna på programmet i efterhand. Det finns ven tidigare program med andra artister från Ljusdalsbygden. Själv har man ju lämnat den orten så det blir att lyssna på nätet.

Trevlig sommar!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...