måndag 2 juni 2008

Tidtabellen håller

Så blev det då sommar och värmen slog rekord. Gårdagen blev ett nappatag med 12m3 ved. Funkade riktigt bra mellan 08.30 – 12.00 men sedan blev solen för mycket. Så jag gjorde som de gör i varmare länder. Tog en siesta i värsta värmen. Jo! Det var föresten 44,3 grader där veden låg och väntade. När temperaturen gett med sig något så när så grabbade jag och frun tag i resterande hög och nu så ligger etapp ett i vedboden.
Sista tiden har varit hektisk! En massa pusselbitar som skulle hamna rätt. Nu har det gjort det och jag lovar det känns riktigt bra. I torsdag så hade vi möte med lokala pressen angående musikföreningens samlingsalbum. Något som mellan varven både förgyllt och förpestat min tillvaro. Förgyllt ur den meningen att jag fått hört och upplevt bra musik. Förpestat i och med att tekniken varit ny och inte alltid kompatibel med mig. Fast jag erkänner att det blivit bra mycket bättre under resans gång. Nu väntar skivsläppet på torsdag. Sedan får vi se om vårt lokala P4 gör någon insats för att pusha skivan.
Sedan bjöd lördagen på en massa jobb och sedermera en trevlig stund med Ljudet från Ljusdal. Intervjuades inför ett kommande program och fick berätta om turnéer och evighetsmaskinen Han & Hans Vänner. Tror att det kan bli ett trevligt program.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...