söndag 4 maj 2008

Doityourself plaggen

Så har våren kommit med full kraft. Lite allergisk så går man omkring myser och nyser i värmen iklädd bästa doityourself plaggen. Jo Du läste rätt vårbruket har kommit igång. Som relativt nybliven husägare så finns det ju en massa saker att göra. Förra sommarens göromål kom igång lite sent så att semestern blev förvandlad till hobbyverksamhet upphöjt till två. Årets säsong startar betydligt mjukare. Erkänner villigt att många av mina muskler har legat i dvala under vintern. Nu har dom vaknat och dom talar dessutom om det ganska rejält. Håller på att trimma sonen också. Ett sidoprojekt som inte går något vidare. X-box 360 är klart roligare än att hjälpa farsan med att måla, bära plank, hålla i reglar etc. Så när man minst anar det så är han på sitt rum och spelar Guitar Hero 2 eller 3.

Så var det skivprojektet då. Jo! Det går framåt. Lite finjusteringar på några låtar och en total om mixning av en låt. Sedan iväg med det hela till skiv tryckeriet. Undrar om det heter så fortfarande. Kanske det heter cd tryckeriet? Fast det finns ju fortfarande band som gör vinylskivor. Bär den skivan är klar ska jag vila från att producera musik. Alla vet att musiker är lite udda typer som kommer och går lite hur som helst. Ska man ha tag i någon så får man banne mig ligga på och åka och hämta dom under tvång. Nja! Riktigt så illa är det inte fattas bara 12 timmar per dygn eller något sådant.

Nu spritter det i snickeriarmen så jag får dra på mig doityourself plaggen och placera mig vid en bräda eller liknande. Allt som är gjort är gjort.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...