måndag 28 januari 2008

Det digitala tidevarvet

Det känns som om det var länge sedan man skrev något här. Mest beror det på lathet och att det inte funnits något att skriva om. I vilket fall som helst så har jag gjort årets första trubadur spelning. Trodde faktiskt att jag skulle vara mer ringrostig än vad jag var. Verkar som vissa saker sitter djupt i den förlänga märgen. Lite ömmande fingertoppar får jag stå ut med. Är det inte värre än så får det gå.
Publikmässigt så har det ju inte heller hänt så mycket. Ungefär samma önskemål plus minus en och annan överraskning. Får ordna till något triumfkort tills det är dags för återbesök. Sedan är det detta med rocklåtar. Behöver en drös som det känns. Så bara att ordna.
Så var det sommarhiten då. Jo! Vi har börjat på och det blir attans klämmigt med ståbas och ett sound som jag inte riktigt trodde skulle gå ratta fram i dagens digitala samhälle. Det var bättre på den analoga tiden.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...