måndag 31 december 2007

Årets sista inlägg

Så var det då dags igen. Dags att försöka summera det år som gått. 2007? Vad var det som var bra och vad var det som inte var så bra. Vilken lista ska jag göra. Vilka erfarenheter ska jag ta med mig. Inga enkla frågor. Men vem har sagt att det ska var enkelt. 2007, ja det är över nu. Letar i mitt inre jag och inser att det var ett hyfsat år. Det år då jag inte spelade så mycket. Gifte mig. Köpte hus. Sålde bil och snickrade och fixade. Skrev bara en låt som skulle bli denna sommars stora hit. Haha!! Nu blir den det 2008 istället. Vilken överraskning, inte minst för mig. Skam den som gör sig. Hiten ska bara komma.

Årets små höjdpunkter då? Bröllopet klar etta. Trevlig tillställning i vår trädgård. Alla Ni som var där! Vi ses samma datum 2008 och firar bröllopsdag. Partytime igen!
Höga Kusten och Fiskafänget ligger god tvåa. Ett underbart ställe att fira midsommar på och spela dessutom. Ljungström & Sundström version 20.08 dyker upp igen samma tid samma plats.
Sedan finns det andra höjdpunkter också men börjar få skrivkramp inom detta område.

Skivor då?? Blev bara en massa återutgivningar och samlingar med gamla idoler. Vet inte varför. Men en förklaring kan vara att jag inte reagerat på någon ny musik. Ingen som fått mig att få ståpäls sedan början på 90 talet då jag hörde Hedningarna första gången. Illa, illa musikindustrin. Årets oj var det så bra är faktiskt en upptäckt som gått mig förbi om det inte vart för Öronbrusfestivalen. Där fanns ett band som kallade sig Blood Suger Sex Magik! Jag föll som en fura och beställde genast cd från Ginza. Klart årets Aha-upplevelse.

Gott Nytt År alla. Speciellt min kära fru. Nisse Sundström blivande fyrabarnspappa och kumpan. Saine Jonsson nyss 50 fyllda. Åke Jonsson gammal vapendragare (vi gör det nästa år) hitten! Alla Er som inte nämns här. Mina barn ett extra gott nytt och kramar!! Musikföreningen Öronbrus som genom sin nya ordförande Carin Svensson fått ny luft under sina vingar.

Vi ses och hörs 2008

Nyårs Lasse

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...