tisdag 20 november 2007

Knappt repat klart och nästa projekt dra igång

Så var då rep och genrep avklarat. Lyssnade på våra gamla synder igår. Både före och efter repet. Kunde nöjt konstatera att vi låter bättre nu. Nyttigt med uppehåll och så är det väl så att vi också förhoppningsvis har blivit bättre musiker. Gänget börjar bli krassligt dessutom. Keyboardisten! Den nyligen jubilerande stod över repet. Det är ju som sagt frivilligt. Vi vill inte riskerat något. Hoppas bara att han är så pass kry att han kan vara med på fredag. Så vår lilla otursfågel!! Alla vet vem! Behöver inte heller nämnas vid namn. Fixade galant! Gitarrsolon trots brutet ringfinger. Vi andra har inget att skylla på. Stommen intakt så det är bara att tuta och köra.

Så är det bara att kasta sig över nästa projekt. Gamla korplaget "Han & Hans Vänner" skall medverka på en samlingsskiva. Låten ligger klar. Se tidigare inlägg. Tanken var att detta skulle ske i år men en massa omständigheter har ställt till det. Men nu ska det då bli av. Eftersom bandets första och kanske största framgång (om man ska tro STIM utbetalningarna) var ett epos över kalla vintrar så är det nu dags för sommarlåten med stort S. Ringer för närvarande in manskapet. Mest intressant är det att se hur laguppställningen ser ut denna gång?

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...